Άλλα ενδιαφέροντα μέρη - ©NikosT - ©Photo-News.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Άλλα ενδιαφέροντα μέρη

Άλλα ενδιαφέροντα μέρη που έχω πάει με το αυτοκίνητο και μετά πεζοπορία.

 
Σέσι Γραμματικού

 
Το Σέσι είναι παραθαλάσσιος οικισμός της βορειοανατολικής Αττικής. Βρίσκεται 22 περίπου χιλιόμετρα βορειότερα από την ιστορική θέση του τύμβου της μάχης του Μαραθώνα. Όταν φτάσετε στην παραλία αφήνετε το αυτοκίνητο και συνεχίζετε με τα πόδια πρώτα από δεξιά, μέχρι το τέλος της παραλίας. Άμα έχετε αντοχές ανεβαίνετε τον λόφο και φτάνετε σε ένα ιδανικό ύψος να φωτογραφίζετε όλη την παραλία από ψηλά. Τύφλα να έχουν τα drone. Μετά γυρίζετε στην αρχική θέση και πηγαίνετε από την άλλη μεριά στα βραχάκια. Ιδανική θέα για φωτογράφιση.


 
Σχινιάς – Μαραθώνας

 
 
Ο Σχινιάς είναι παραθαλάσσια περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής και μικρός οικισμός. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο του κάμπου του Μαραθώνα, στην παράκτια ζώνη, και διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Αττικής. Ιδανική παραλία για να περπατήσετε μια απόσταση 2 η και 3 χιλιομέτρων. Από την εσωτερική μεριά είναι ο υδροβιότοπος που μπορείτε να βρείτε και πουλιά για φωτογράφιση.
 
Πεντέλη - φράγμα Ραπεντώσας

 
 
Κατεβαίνοντας τον δρόμο Διονύσου – Νέας Μάκρης, θα δείτε στα αριστερά σας τον δρόμο που οδηγεί στο φράγμα. Ακλουθείτε τον δρόμο με το αυτοκίνητο, μιας και έχει καλό δρόμο βατό ακόμα και για ΙΧ. αυτοκίνητα. Όταν φτάσετε στο φράγμα έχει μονοπάτια που μπορείτε να ακλουθήσατε για περίπατο με ιδανική θέα. Είναι ένα φανταστικό τοπίο που σε κάνει να ξεχνάς ότι είσαι μόνο λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.
 
©copyright design and developer 2016 - 2017 ©NikosT All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού