Γνωρίστε την σελίδα μας - ©Walking in Hellas - ©Photo-News

©NikosT - "©Walking in Hellas" - "©Photo - News"
MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γνωρίστε την σελίδα μας

Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Καναλιού στο
Το  "©Walking in Hellas" είναι κατοχυρωμένη επωνυμία.
Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν υφίσταται εταιρεία που να την δεσμεύει βάση της νομοθεσίας περί σύστασης εταιρικής δραστηριότητας.
 
Λίγα λόγια για το κανάλι
 
Σκοπός του καναλιού είναι η ανάδειξη γεωγραφικών τόπων της Ελλάδας.
 
Η ιδιαιτερότητα επικεντρώνεται στην επίγεια και εναέρια λήψη, οπότε να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα του γεωγραφικού σημείου που βλέπετε.  
 
Προτιμήσαμε να μην  υπάρχει αφήγηση και ο επισκέπτης να βρίσκει όλες τις λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν, όπως αναλυτική αρθρογράφηση του σημείου, γεωγραφικό στίγμα στον χάρτη, συντεταγμένες (GPS) και  φωτογραφικό album, στην ανάλογη σελίδα του video που βλέπει, (θα βρίσκετε το ling σε κάθε video στο YouTube), οπότε ο επισκέπτης θεατής να έχει πλήρη εικόνα και πληροφόρηση του γεωγραφικού τόπου που τον ενδιαφέρει.
 
Αυτό που επιθυμούμε από εσάς,  είναι να προωθήσετε τα videos και το κανάλι μας,  σε φίλους σας,  στα προφίλ, στο Facebook σε ομάδες τόπων που σας ενδιαφέρουν, η σε όποιο άλλο διαδικτυακό τόπο νομίζετε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δουν τα videos, πάντα με κοινοποίηση και θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να κάνετε δωρεάν Εγγραφή στο κανάλι μας ώστε να ενημερώνεστε με κάθε νέα μας ανάρτηση αλλα να συμβάλετε με αυτόν τον τρόπο στην περεταίρω ανάπτυξη του εξοπλισμού μας και της δραστηριότητα μας, μιας και δεν χρηματοδοτούμαστε.

Αγαπητοί φίλοι της σελίδας. Ο λόγος που σας ζητάμε να κάνετε εγγραφή, like και να σχολιάζετε τα video είναι γιατί το YouTube λαμβάνει υπόψη του την δραστηριότητα και διαφημίζει τα video και το κανάλι μας σε περισσότερες σελίδες έτσι με μια ανέξοδη συμβολή σας μας βοηθάτε να διαφημιστούμε.
 
Αν θέλετε Επικοινωνία.
Γράψτε μας η στο e-mail walking@nikost.gr  η στην ομάδα στο και η σελίδα στο
Το κανάλι μας θα το βρείτε και …
Walking Hellas
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο