Γνωρίστε την σελίδα μας - ©Walking in Hellas - ©Photo-News

©NikosT - "©Walking in Hellas" - "©Photo - News" - "©60gr"
MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γνωρίστε την σελίδα μας

Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Καναλιού στο
Το  "©Walking in Hellas" είναι κατοχυρωμένη επωνυμία.
Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν υφίσταται εταιρεία που να την δεσμεύει βάση της νομοθεσίας περί σύστασης εταιρικής δραστηριότητας.

Το 2018 ξεκινήσαμε ένα επιχείρημα που μεσα στον απέραντο κόσμο των βίντεο στο You Tube φάνταζε σαν να ψάχνεις βελόνα στα άχυρα. Εμείς όμως το τολμήσαμε.
Η εμπειρία στον χώρο της φωτογραφίας εδώ και 30 χρόνια ήταν καταλυτική.
Αυτό φάνηκε από την ραγδαία αύξηση των συνδρομητών στο κανάλι που μεσα σε ενάμιση χρόνο έφτασε τους 1000 εγγεγραμμένους.
Οι πρώτοι μήνες ήταν για εμάς δοκιμαστικοί και ουσιαστικά από τον Μάϊο του 2018 αρχίσαμε να δουλεύουμε σε επαγγελματικό επίπεδο αλλα πάντα σαν ερασιτέχνες σε εξοπλισμό και υποστήριξη. Τα μεσα λίγα τα έξοδα πολλά αλλα η αγάπη για την δουλειά μας μεγάλη. Και φτάσαμε στο σήμερα ώστε ακόμα και στην σελίδα μας στο Facebook να έχουμε 8.500 χιλιάδες φίλους και καθημερινά ανεβαίνουν.
Οι βλέψεις μας είναι αφού έχουμε κατοχυρωμένο όνομα να πάμε ψηλά. Και θα το καταφέρουμε.
 
Λίγα λόγια για το κανάλι
 
Σκοπός του καναλιού είναι η ανάδειξη γεωγραφικών τόπων της Ελλάδας. Το κανάλι μας το εντάσσουμε κάτι μεταξύ ντοκιμαντέρ και ταξιδιωτικού ενδιαφέροντος.
 
Η ιδιαιτερότητα επικεντρώνεται στην επίγεια και εναέρια λήψη, οπότε να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα του γεωγραφικού σημείου που βλέπετε.  
 
Προτιμήσαμε να μην  υπάρχει αφήγηση και ο επισκέπτης να βρίσκει όλες τις λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν, όπως αναλυτική αρθρογράφηση του σημείου, γεωγραφικό στίγμα στον χάρτη, συντεταγμένες (GPS) και  φωτογραφικό album, στην ανάλογη σελίδα του video που βλέπει, (θα βρίσκετε το ling σε κάθε video στο YouTube στις πληροφορίες κάτω από το video), οπότε ο επισκέπτης θεατής να έχει πλήρη εικόνα και πληροφόρηση του γεωγραφικού τόπου που τον ενδιαφέρει.
 
Αυτό που επιθυμούμε από εσάς,  είναι να προωθήσετε τα videos και το κανάλι μας,  σε φίλους σας,  στα προφίλ, στο Facebook σε ομάδες τόπων που σας ενδιαφέρουν, η σε όποιο άλλο διαδικτυακό τόπο νομίζετε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δουν τα videos, πάντα με κοινοποίηση και θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να κάνετε δωρεάν Εγγραφή στο κανάλι μας ώστε να ενημερώνεστε με κάθε νέα μας ανάρτηση αλλα να συμβάλετε με αυτόν τον τρόπο στην περεταίρω ανάπτυξη του εξοπλισμού μας και της δραστηριότητα μας, μιας και δεν χρηματοδοτούμαστε.
 
Αν θέλετε Επικοινωνία.
Γράψτε μας η στο e-mail walking@nikost.gr  η στην ομάδα στο και η σελίδα στο
Το κανάλι μας θα το βρείτε και …
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο