Γνωρίστε την σελίδα μας - ©Walking in Hellas - ©Photo-News

©NikosT - "©Walking in Hellas" - "©Photo - News"
MENU
MENU
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γνωρίστε την σελίδα μας

Καλώς ήρθατε στην επίσημη σελίδα του Καναλιού στο
Το  "©Walking in Hellas" είναι κατοχυρωμένη επωνυμία.
Είναι μια ιδιωτική πρωτοβουλία και δεν υφίσταται εταιρεία που να την δεσμεύει βάση της νομοθεσίας περί σύστασης εταιρικής δραστηριότητας.
 
Λίγα λόγια για το κανάλι
 
Σκοπός του καναλιού είναι η ανάδειξη γεωγραφικών τόπων της Ελλάδας.
 
Η ιδιαιτερότητα επικεντρώνεται στην επίγεια και εναέρια λήψη, οπότε να παρέχει ολοκληρωμένη εικόνα του γεωγραφικού σημείου που βλέπετε.  
 
Προτιμήσαμε να μην  υπάρχει αφήγηση και ο επισκέπτης να βρίσκει όλες τις λεπτομέρειες που τον ενδιαφέρουν, όπως αναλυτική αρθρογράφηση του σημείου, γεωγραφικό στίγμα στον χάρτη, συντεταγμένες (GPS) και  φωτογραφικό album, στην ανάλογη σελίδα του video που βλέπει, (θα βρίσκετε το ling σε κάθε video στο YouTube), οπότε ο επισκέπτης θεατής να έχει πλήρη εικόνα και πληροφόρηση του γεωγραφικού τόπου που τον ενδιαφέρει.
 
Αυτό που επιθυμούμε από εσάς,  είναι να προωθήσετε τα videos και το κανάλι μας,  σε φίλους σας,  στα προφίλ, στο Facebook σε ομάδες τόπων που σας ενδιαφέρουν, η σε όποιο άλλο διαδικτυακό τόπο νομίζετε ότι θα είναι ενδιαφέρον να δουν τα videos, πάντα με κοινοποίηση και θα μας ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο να κάνετε δωρεάν Εγγραφή στο κανάλι μας ώστε να ενημερώνεστε με κάθε νέα μας ανάρτηση.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αγαπητοί φίλοι της σελίδας.      Ο λόγος που σας ζητάμε να κάνετε εγγραφή και like σε κάθε video, αλλα και να σχολιάζετε τα video, είναι γιατί το YouTube λαμβάνει υπόψη του την δραστηριότητα και διαφημίζει την δουλειά μας και το κανάλι μας σε περισσότερες ιστοσελίδες, περισσότερα κανάλια έτσι με μια ανέξοδη συμβολή από εσάς, μας βοηθάτε να διαφημιστούμε μιας και δεν έχουμε χορηγούς να μας βοηθούν και βεβαίως ακόμα δεν έχουμε πιάσει τον στόχο μας σε συνδρομητές ώστε να αυτό χρηματοδοτούμαστε μεσα από τις προβολές των videos.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Οι εναέριες λήψεις έχουν γίνει με το DJI Mavic Air και οι επίγειες λήψεις με το DJI OSMO X3 και OSMO plus και με πολλά περιφερικά εξαρτήματα.

Όλες οι εργασίες για την δημιουργία των video έχουν γίνει από εμένα τον ίδιο (©NikosT) και περιλαμβάνει.
 
Σκηνοθεσία - Χειρισμό drone - Χειρισμό των καμερών – φωτογραφία – montage των video (Adobe Premiere Pro) – διορθώσεις φωτογραφιών (photoshop) έλεγχο και διαχείριση του καναλιού στο YouTube.
 
Αν θέλετε Επικοινωνία.
Γράψτε μας η στο e-mail walking@nikost.gr  η στην ομάδα στο και η σελίδα στο
Το κανάλι μας θα το βρείτε και …
Walking Hellas
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
©copyright design and developer 2007-2019 ©NikosT. All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο