*Photo News - ©Photo – News - ©NikosT Photographer

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Έκθεσή Φωτογραφίας "33 βλέμματα"

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: Κοβεντάρειος33βλέμματα
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης: Έκθεσή Φωτογραφίας "33 βλέμματα"

Φωτογραφική έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: JindřichŠtreiΦωτογραφικήέκθεση


Ξεκινά αύριο στη Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων η έκθεση του φωτογραφικού έργου του τσέχου δημιουργού Jindřich Štreit, η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την πρεσβεία της Τσέχικης Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν δύο κύκλοι φωτογραφιών: Ο ένας έχει τίτλο «Η πύλη της ελπίδας» και αφορά 60 ασπρόμαυρες φωτογραφίες για τη σχέση του ανθρώπου με τη θρησκεία και ο άλλος έχει τίτλο «Πού είναι η πατρίδα μου;». Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 19:00, ενώ θα ακολουθήσει η προβολή της ταινίας «Ο μικρός Κόλια», η οποία είχε πάρει το όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας το 1996. Νωρίτερα, στις 18:00, ο Jindřich Štreit θα δώσει διάλεξη για τους δύο φωτογραφικούς κύκλους. Στα εγκαίνια θα παραβρεθεί και ο πρέσβης της ΤσέχικηςΔημοκρατίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 22 Οκτωβρίου. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Πέμπτη 08:00-15:00, Παρασκευή 08:00-21:00 και Κυριακή 10:00-13:00 και 18:00-21:00.

Η κορυφαία Nikon D850 επίσημα στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: NikonD850


Του Γιάννη Γορανίτη

Η νέα D-SLR με φορμά FX της Nikon έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών, αλλά και των ψαγμένων ερασιτεχνών που επιζητούν κορυφαία φωτογραφική ποιότητα. Η Nikon D850 που παρουσιάστηκε στα τέλη Αυγούστου, κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες και σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας μηχανής στην Αθήνα, στελέχη της εταιρείας επιβεβαίωσαν την αργή αλλά σταθερή στροφή του κοινού στις DSLR μηχανές, αλλά και τη συρρίκνωση του μεριδίου των compact, λόγω της σαρωτικής κυριαρχίας των smartphones. H εξέλιξη αυτή πάντως και η οικουμενική δημοφιλία της ψηφιακής φωτογραφίας ενδέχεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερους καταναλωτές στις SLR κάμερες.

Κάμερες όπως η Nikon D850 με –εντός ή εκτός εισαγωγικών– απεριόριστες δυνατότητες, γεύση ....

Ο Έλληνας φωτογράφος που εξυμνεί το γυναικείο σώμα!

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: ΤanasisLampropoulos
Ο Έλληνας φωτογράφος που διαπρέπει (ΦΩΤΟ)

Ο Έλληνας φωτογράφος από την Πάτρα που εξυμνεί το γυναικείο σώμα και τη γυμνή ομορφιά βρίσκεται πλέον στις σελίδες του αμερικανικού nakid magazine.
Ο Πατρινός φωτογράφος Τanasis Lampropoulos είναι ένα μείγμα από λάγνα βλέμματα που δεν έχει να κάνει τόσο με το σεξ αλλά με την γυμνή ομορφιά που προκαλεί προσδοκίες γύρω από την έννοια της τελειότητας.
Ξεκινώντας στην Πάτρα έκανε την Μύκονο «δεύτερη πατρίδα» του και ξεκίνησε να μοιράζεται τις φωτογραφίες του, μέσα από τα social media και την επίσημη ιστοσελίδα του.
Η δουλειά του ΤΑΝ (όπως είναι ευρέως γνωστός) προβλήθηκε αποσπώντας τις καλύτερες εντυπώσεις.Υπαίθρια Έκθεση Φωτογραφίας απο την ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ26
Υπαίθρια Ομαδική Έκθεση ΦωτογραφίαςH φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 παρουσιάζει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 ομαδική υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων.

τίτλος έκθεσης

Παππού, γιαγιά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Κυριακή  1  Οκτωβρίου 2017, 11:30 - 13:30

Πλατεία Μοναστηρακίου, Αθήνα

Η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, γνωστή και ως «Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία» εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου από το 1990 μέχρι σήμερα. Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το
2000 ζούσαν σε όλο τον πλανήτη 600 εκατομμύρια άνθρωποι ηλικίας άνω των 60
ετών. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2025, ο αριθμός αυτός θα έχει φτάσει το 1,2
δισεκατομμύρια, ενώ το 2050 θα έχει ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια.
Η Παγκόσμια Μέρα Ηλικιωμένων έχει στόχο να αναγνωρισθεί η συμβολή των ηλικιωμένων στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, και τούτο διότι στη σύγχρονη εποχή οι ηλικιωμένοι παίζουν ολοένα σημαντικότερο ρόλο, μέσω του εθελοντικού έργου τους, της μετάδοσης των εμπειριών και των γνώσεών τους, της βοήθειας που δίνουν στα παιδιά τους, αναλαμβάνοντας να φροντίζουν τα εγγόνια τους, αλλά και της αυξανόμενης συμμετοχής τους στην αγορά εργασίας.

Συμμετέχουν οι φωτογράφοι:

Ιωάννα Τσούμα
Ξακουστή Χελάκη
Φιλοθέη-Μαρία
Σκιτζή Βαρδή
Αγγελική Πρέντζα
Μπάμπης Ντιρίντης
Νώντας Κλεάνθης
Ελευθερία Κούντζου
Χρήστος Τσατάλμπασης
Δημήτρης Καλύβεζας
Κονδύλω Μπούσμπουρα
Κarin Skotiniyadis
Βίκυ Γεωργαντά
Στράτος Σκοτεινιάδης
Πέννυ Φραγκάκη
Ζαχαρούλα Καλομινίδου
Κώστας Σκοπελίτης
Γιώργος Λόης
Μπάμπης Αεράκης

Επιμέλεια εκδήλωσης: Στράτος Σκοτεινιάδης“EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ”

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: ΕΛΕΥΘΕΡΗΣΠΟΥΔΗΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣKίμωνAξαόπουλος
ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΣΠΟΥΔΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠEIPAIKOY  ΣYNΔEΣMOY Η “EΛEYΘEPH ΣΠOYΔH ΦΩTOΓPAΦIAΣ” του Πειραϊκού Συνδέσμου κλείνει εφέτος εικοσιοκτώ χρόνια δημιουργικής λειτουργίας .

Πρόκειται για ένα Φωτογραφικό Eργαστήρι όξυνσης της οπτικής αντίληψης και εφαρμογής πολλαπλών φωτογραφικών τεχνικών, με αδιάκοπη παρουσία στα γενικώτερα εικαστικά δρώμενα, διοργανώνοντας διαλέξεις, εκθέσεις Φωτογραφίας, φωτοεξορμήσεις κ.ά.

Oι απόφοιτοι της σχολής έχουν ήδη σταδιοδρομήσει, με αξιόλογο επαγγελματικό και καλλιτεχνικό έργο.

H εκπαίδευση, προσανατολισμένη στην επαγγελματική προσαρμοστικότητα, γίνεται σε τρία τρίμηνα σεμινάρια, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και προηγούμενων γνώσεων πάνω στη φωτογραφία.

Τα θεωρητικά μαθήματα γίνονται 2 ώρες/εβδομάδα και δεν χάνονται για κανένα λόγο. Κάθε θεωρητικό μάθημα συνοδεύεται από αντίστοιχη εργασία, την οποία παρουσιάζει ο σπουδαστής στο επόμενο μάθημα και σχολιάζεται από τον διδάσκοντα και τους συμμετέχοντες. Έτσι τα ζεύγη θεωρία–πράξη και αισθητική-τεχνική αλληλεπιδρούν και συμβαδίζουν σε όλες τις ενότητες του σεμιναρίου.


Οι επισκέψεις σε εκθέσεις φωτογραφίας με κριτικές συζητήσεις και οι εξωτερικές λήψεις πραγματοποιούνται εκτός των ωρών διδασκαλία;.

Βασικός στόχος των σεμιναρίων είναι ο εφοδιασμός του σπουδαστή με το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο πάνω στην τεχνική και την εικαστική προσέγγιση της εικόνας, αλλά και η ενθάρυνσή του σε προσωπικά και πειραματικά μονοπάτια.

Στο τέλος του εννεάμηνου κύκλου χορηγείται Βεβαίωση Σπουδών.

Επι πλέον, πραγματοποιείται ομαδική έκθεση φωτογραφίας των σπουδαστών πάνω σε ένα θέμα που έχει συναποφασιστεί από τις πρώτες συναντήσεις και δουλεύεται όλη τη διάρκεια των μαθημάτων.

Τα μαθήματα ξεκινούν την 1η Οκτωβρίου και τελειώνουν στις 30 Ιουνίου.

Το πρώτο μάθημα ανοιχτό και δωρεάν προς όλους.

Πρώτη συνάντηση γνωριμίας ενδιαφερομένων: ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18.00-20.00

Πειραϊκός Σύνδεσμος
Kαραΐσκου 104 & Σωτήρος, 3ος όροφος,

Πλατεία Kοραή Πειραιάς.
Τηλ 2104178159, 2104129948

fax 2104130521.


Στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία.

Kίμων Aξαόπουλος Καθηγητής φωτογραφίας Tηλ. 2102913102 6932305880
e-mail: kimon@otenet.gr


Η Nikon θα κατασκευάσει full-frame mirrorless

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·


Το να πούμε ότι η Nikon έχει κρατήσει συντηρητική στάση απέναντι στη τεχνολογία των mirrorless είναι μάλλον… λίγο, αφού η εταιρεία για την ώρα αρνείται πεισματικά να εισέλθει στη συγκεκριμένη προϊοντική κατηγορία.
Αν και οι περισσότεροι αντίπαλοι της στην αγορά έχουν αγκαλιάσει τις mirrorless –ακόμα και η μεγαλύτερη αντίπαλός της, Canon έχει πάρει στα σοβαρά την κατηγορία- οι προσπάθειες της Nikon, μπορούν να χαρακτηριστούν οι “ελάχιστες δυνατές” με την 1 series να είναι κοντύτερα στο πνεύμα των ψηφιακών φωτογραφικών point-and-shoot παρά να λειτουργεί ως dSLR-replacement.
Από ότι φαίνεται ωστόσο, ακόμα και μία βαθιά παραδοσιακή εταιρεία, ειδικά όταν πρόκειται για έναν τεχνολογικό κολοσσό όπως η Nikon, δεν μπορεί να αρνηθεί στον εαυτό της να μάχεται στο υψηλότερο σκαλί σε κάθε προϊοντική κατηγορία και έτσι ετοιμάζεται να ανακοινώσει μία full-frame mirrorless. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο διευθυντής του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας, Tetsuro Goto στο Xitek, ότι δηλαδή η επόμενη mirrorless κάμερα της Nikon “πρέπει” να είναι full-frame.
Λαμβάνοντας επίσης υπόψη ότι και ο πρόεδρος της εταιρείας έχει δηλώσει ότι ετοιμάζεται μία νέα mirrorless, είναι μάλλον σίγουρο ότι το νέο της μοντέλο θα εξοπλίζεται με έναν τεράστιο αισθητήρα. Σύμφωνα με τον Tetsuro Goto, ανταγωνιστές της Nikon, όπως οι Fujifilm, Olympus και Sony δεν στοχεύουν ακριβώς στην αγορά των επαγγελματικών με τις mirrorless που προσφέρουν, και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί η εταιρεία του.
Πολλοί βεβαίως θα διαφωνήσουν μαζί του, με την έννοια ότι η Sony α9 απευθύνεται σε επαγγελματίες αλλά από την άλλη δεν έχει άδικο που υποστηρίζει πως οι περισσότερες φωτογραφικές μηχανές του είδους απευθύνονται κατά πρώτο λόγο σε ενθουσιώδεις χρήστες που δεν χρησιμοποιούν την φωτογραφία ως βασική πηγή εισοδήματος. Ο υπεύθυνος του τμήματος R&D της Nikon δεν αποκαλύπτει το παραμικρό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας full-frame mirrorless κάμερας της Nikon, ωστόσο η εταιρεία κατοχύρωσε με διπλώματα ευρεσιτεχνίας δύο full-frame φακούς, έναν 36mm f/1.2 και έναν 52mm f/0.9 οπότε μπορούμε να έχουμε μία μικρή ιδέα για το τι να περιμένουμε ενδεχομένως.

Ζευγάρι δυσφήμησε φωτογράφο ...

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: theandreapolito
Ζευγάρι δυσφήμησε φωτογράφο για 125 δολάρια -Τώρα το δικαστήριο τους ζητά να του δώσουν 1 εκατ. δολάρια

Σοκ έπαθε ένα ζευγάρι όταν έμαθε τελικά από το δικαστήριο πως θα πρέπει να κατάβαλει το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στη φωτογράφο του γάμου τους για την δυσφήμιση που του προκάλεσαν από το 2014 μέχρι σήμερα.

Η κόντρα του ζευγαριού με τον φωτογράφο ξεκινά από τον Οκτώβριο του 2014, όταν ο Άντριου και η Νέλι είχαν συμφωνήσει με την φωτογράφο να πληρώσουν επιπλέον 125 δολάρια για την δημιουργία του άλμπουμ του γάμου τους.
Κι ενώ η κάλυψη της γαμήλιας τελετής έγινε κάτω από άριστες συνθήκες, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή όταν το ζευγάρι αρνήθηκε να δώσει τα 125 δολάρια που είχαν συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα και η φωτογράφος να αρνηθεί να τους δώσει το άλμπουμ τους.
Το ζευγάρι μάλιστα όχι μόνο δεν δέχθηκε έστω να βρει μία λύση με την φωτογράφο, αλλά εμφανίστηκε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό του NBC στο Ντάλας και διέδωσε πως η φωτογράφος τους απέκρυπτε τις φωτογραφίες του γάμους τους, στερώντας τους ένα τόσο σημαντικό κομμάτι από τον γάμο τους.

Οι ίδιοι  ξεκίνησαν έναν διαδικτυακό πόλεμο με την ίδια, λέγοντας σε σελίδες στο Facebook και στο Instagram το «κακό» που τους προξένησε, ενώ μάλιστα ο Άντριου έγραψε την ιστορία από την δική του πλευρά σε ένα site.

Ολο αυτό έκανε τεράστιο κακό στην επιχείρηση της φωτογράφου γάμου, η οποία όχι μόνο έχασε πελάτες, αλλά αναγκάστηκε και να κλείσει το στούντιό της.

Όπως ανέφερε, η καταστροφή ήταν τόσο μεγάλη που δεν έχει φωτογραφίσει ούτε έναν γάμο εδώ και δύο χρόνια.

Εν τέλει μετά από τρία χρόνια η φωτογράφος δικαιώθηκε με το δικαστήριο του Ντάλλας να ζητά από το ζευγάρι να του δώσει 1, 8 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, η απόφαση εξέπληξε τόσο πολύ την Νέλι (νύφη) που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.Chios Nature: Έκθεση φωτογραφίας για την άγρια φύση

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: ChiosNature
Ο περιβαλλοντικός οργανισμός, Chios Nature, θα παρουσιάσει την όγδοη ετήσια έκθεσή του με θέμα την άγρια φύση της Χίου, των Οινουσσών και των Ψαρών στο περιβόλι του Citrus στον Κάμπο, η οποία θα εγκαινιαστεί στις 19 Αυγούστου στις 8 μμ.
Όπως διευκρινίζεται σε δελτίο Τύπου, φέτος το ύφος της έκθεσης αλλάζει, αναγνωρίζοντας ότι η προσπάθεια ανάδειξης και εορτασμού της φύσης πετυχαίνει όταν είναι συλλογική και όχι ανταγωνιστική, γι' αυτό και δεν υπάρχει το διαγωνιστικό στοιχείο. Φωτογραφίες του θα εκθέσει και ο πολυβραβευμένος φωτογράφος φύσης, Χρήστος Βλάχος, που επισκέφτηκε τρεις φορές μέσα στη χρονιά που πέρασε την Χίο για να εμψυχώσει τους Χιώτες φυσιολάτρες και να μοιραστεί τεχνικές και γνώσεις.
Με δεδομένο ότι η ειδικότητα του κ Βλάχου είναι η ορνιθοπανίδα, η φετινή έκθεση εστιάζει σ ‘αυτήν χωρίς όμως να παραμελεί τα παραδοσιακά πλέον θέματα της… τα φυτά, τα τοπία, και τα άλλα είδη του ζωικού βασιλείου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ μετά τα εγκαίνια θα ακολουθήσει κέρασμαΟμαδική Έκθεση Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Δημοσιεύθηκε από σε *Photo News ·
Tags: ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ26


Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

24 Ματιές

7 - 9 Σεπτεμβρίου 2017 στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

24 φωτογράφοι, 24 ματιές, πολλές παραπάνω φωτογραφίες.  Η φωτογραφική ομάδα Διάφραγμα 26 σας καλεί στην έκθεση φωτογραφίας της στο θέατρο Eμπρός (Ρήγα Παλαμήδου 2, Ψυρρή) στις 7,8,9 Σεπτεμβρίου 2017.

Εγκαίνια: Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 20.00
Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 18.00 - 22.00

Στα πλαίσια της έκθεσης την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30, θα πραγματοποιηθεί θεατρική performance με τίτλο  Έρωτας - Σκοτάδι - Φως

από την θεατρική ομάδα Άλφα - Άλφα (Άλλοι Άνθρωποι), σε σκηνοθεσία Έλενας Αγγελοπούλου, με ελεύθερη συνεισφορά για την κάλυψη των αναγκών της κοινωνικής κουζίνας Ο Άλλος Άνθρωπος.

Φωτογράφοι: Ιωάννα Τσούμα, Ξακουστή Χελάκη, Φιλοθέη-Μαρία Σκιτζή Βαρδή, Θοδωρής Παπαθεοδώρου, Αγγελική Πρέντζα, Μαρίνα Παχή, Μπάμπης Ντιρίντης, Νώντας Κλεάνθης, Ελευθερία Κούντζου, Αγγελική Κούντζου, Χρήστος Τσαλτάμπασης, Δημήτρης Καλύβεζας Γιώργος Λόης, Κονδύλω Μπούσμπουρα, Κarin Skotiniyadis, Μαργαρίτα Δομίνου, Βίκυ Γεωργαντά, Γεωργία, Stratos Dado Skotiniyadis, Πέννυ Φραγκάκη, Ζαχαρούλα Καλομινίδου, Μπάμπης Αεράκης, Βαγγέλης Γουβέλης Ανδρέας Κατσικούδης.

Επιμέλεια εκδήλωσης: Ξακουστή Χελάκη, xelaki.ksa@hotmail.com
Aφίσα: Θοδωρής Παπαθεοδώρου

www.diafragma26.gr

www.embros.gr

www.oallosanthropos.blogspot.gr


Ακολουθούν πληροφορίες για τις ομάδες που συμμετέχουν

ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Η ομάδα Διάφραγμα 26 είναι μία φωτογραφική ομάδα με έδρα την Αθήνα.
Αποτελείται από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες φωτογράφους κι έχει ως συντονιστή της τον δάσκαλο φωτογραφίας Ανδρέα Κατσικούδη. Στεγάζεται στο Cinemarian.
Διοργανώνει εκθέσεις, παρουσιάσεις φωτογράφων, φωτο-εξορμήσεις, ομιλίες και προβολές ταινιών για τη φωτογραφία. Διοργανώνει επίσης στην Αθήνα το PHOTO SUNDAY και κάθε χρόνο ένα φεστιβάλ με συμμετοχή καλλιτεχνών από όλα τα είδη τέχνης.

www.diafragma26.gr

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ  "Ο Άλλος Ανθρώπος"

Η ιδέα της κοινωνικής κουζίνας "Ο Άλλος Άνθρωπος"

είναι μια κίνηση αλληλεγγύης και ένδειξης αγάπης προς τους συνανθρώπους μας,
με την ελπίδα να αφυπνιστούν συνειδήσεις
και να γίνουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από άλλους ανθρώπους και ομάδες.
Δεν κάνουμε φιλανθρωπία, ούτε ελεημοσύνη.

Μαγειρεύουμε ζωντανά, τρώμε όλοι μαζί και ζούμε όλοι μαζί!
Ένα γεύμα με συνανθρώπους μας στο δρόμο.
Έλα μαζί μας να κάνουμε την καθημερινότητά μας πιο όμορφη!

www.oallosanthropos.blogspot.gr

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια. Κάθε Κυριακή γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτoοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις. Είμαστε αντίθετες/οι σε κάθε μορφή ιεραρχίας, διακρίσεων και κάθετων συντονισμών με αναθέσεις. Με αυτοδιάθεση και αυτοδέσμευση όλων των παρόντων στην Ανοιχτή Συνέλευση για ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του, με αμοιβαίο σεβασμό και νιάξιμο, αυτό είναι δυνατό.
www.embros.gr


Παλαιότερες δημοσιεύσεις
©copyright design and developer 2016 - 2017 ©NikosT All rights reserved
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού