personal blog - NikosT

Μετάβαση στο περιεχόμενο

26-2-2014 Αποφράδα ημέρα αφαίρεσης αδείας της ΗΑΤΑ

NikosT
Δημοσιεύθηκε από σε blog · 26 Φεβρουάριος 2024
26-2-2014
Αποφράδα ημέρα αφαίρεσης αδείας της ΗΑΤΑ της μοναδικής στο είδος της σχολή εκπαίδευσης μηχανικών. Η ΗΑΤΑ έπεσε θύμα των συμφερόντων των αξιολύπητων ανταγωνιστών της υποστηριζόμενοι και από το ευρωπαΪκό και ημεδαπό κονκλάβιο.
Α, να μην ξεχάσω και τα υποτιθέμενα ΜΜΕ που αμέσως ανακοίνωσαν ότι η ΗΑΤΑ εκπαίδευε Πακιστανούς τρομοκράτες, και τον πιλότο toy B777 της Malaysian Airlines που χάθηκε.
Ακόμα και σήμερα η φήμη της υπάρχει και μνημονεύεται απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη λόγω των εγκαταστάσεων, των μοναδικών εκπαιδευτών, την πλήρη εκπαιδευτική ύλη και γενικά ότι τέλειο μπορούσε να προσφέρει στην εκπαίδευση.
Στο δικαστήριο που μας έσυραν (και 42 μαθητές) τους ανέπτυξα τους λόγους που δημιούργησαν αυτή την δίωξη και φυσικά αθωωθήκαμε ομόφωνα.
Η βρώμα ξεπλύθηκε. Η Νέμεσις είναι εδώ. Έρχεται.

Σήμερα όχι μόνο είναι μέρα που πρέπει να θυμόμαστε, αλλά και μέρα που θα πρέπει να διαβάζουν οι Έλληνες να καταλαβαίνουν πλέον σιγά σιγά τα παιχνίδια πολέμου της Αιγαίου του Χατζηδάκη και των μετόχων που σήμερα κυβερνούν, τι υποχθόνια μέσα σκαρφίστηκαν, προκειμένου να διαλύσουν μια ιστορία, αεροπορικής εταιρίας, που δεν τους καθότανε καλά στον λαιμό. Ακόμα και σήμερα μετα από 13 χρόνια πολεμούν τους εργαζόμενους τότε, συνταξιούχους σήμερα, με τεχνάσματα και φθηνές δικαιολογίες.


e-Mail: info@nikost.gr  
Επιστροφή στο περιεχόμενο