Αδικαιολόγητη επίθεση στις σελίδες μου από το Facebook - NikosT

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδικαιολόγητη επίθεση στις σελίδες μου από το Facebook

Διάφορα θέματα
Ο λόγος της επικοινωνίας μας είναι ότι σήμερα 14/4/24 το #Facebook μου έστελνε μηνύματα που δήλωναν αφαιρέσεις αναρτήσεων μου λόγο παραβίασης κανόνων της κοινότητας όπως έγραφαν.

Επειδή όπως γνωρίζετε έχω 3 σελίδες εδώ μέσα η μια το προφίλ μου η άλλη το ©Wind-up team και η τρίτη το ενημερωτικό photo-news.gr, έψαχνα να δω σε ποια από τις σελίδες αναφερόντουσαν οι αποκλεισμοί.

Πάμε λοιπόν
Το πρώτο ήταν περί ανάρτησης γυμνού και σεξουαλικής δραστηριότητας και τα πρόσφατα ήταν για ανάρτηση με σκληρή βία.
(ΦΩΤΟ Ν1)
Εδώ σαν φωτογραφία σας βάζω ΜΟΝΟ την αρχική ενημέρωση που αναφέρει αυτά που σας γράφω.Πριν προχωρήσω θέλω να πω κάτι.
Το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και περισσότερο αναφορά περί της τεχνικής νοημοσύνης με το αναγνωριστικό IA.

Επειδή από την αρχή όταν ξεκίνησε αυτός ο ενθουσιασμός είχα μια ένθερμη κουβέντα με κάποιους νέους στους οποίους προσπαθούσα να τους δώσω να καταλάβουν ότι η έννοια τεχνική νοημοσύνη είναι μόνο για τους αφελείς. Η IA για να δουλέψει τι κάνει; Συλλέγει όλα τα κείμενα τα έργα τις μελέτες κλπ. από τους ανθρώπους που τις έχουν καταθέσει στο διαδίκτυο, κάνει τους ψυχρούς υπολογισμούς βάση πάλη των δεδομένων που του έχουν εισαγάγει άνθρωποι και σου πουλάει μούρη στο τέλος.

Έτσι λοιπόν για να φτάσω στο τι συνέβη σε έμενα, η πανέξυπνη, πλην ηλίθια παντελώς νοημοσύνη, εκλάβανε αναρτήσει εκθέσεων και εξώφυλλα περιοδικών ως σεξουαλικές αναρτήσεις και βία, ενώ περνούσε καθόλα νόμιμα κάτι σαν το reel που έχω αναρτήσει.

Λογικό. Δεν έχει το μεγάλο πλεονέκτημα του ανθρώπου της λογικής και της σκέψης του να διαχωρίζει αυτό που βλέπει.

Όμως η εταιρία #Facebook δεν πτοείται από αυτά παρόλο που τους τελευταίους μήνες τα πορνό στα reel πάνε σύννεφο, όπως και η γύμνια μικρών κοριτσιών που εκτίθενται αντί να τα προστατεύει και προχωρά σε αποκλεισμούς και σε αυστηρές προειδοποιήσεις σε εντελώς αντίθετες ενημερώσεις και αναρτήσεις. Είναι τόσο έξυπνη η νοημοσύνη που δεν μπορεί να διαχωρίσει το πορνό βίντεο από την ενημερωτική φωτογραφική ανάρτηση.

Πάμε να δούμε τι απέκλεισαν.

Το πρώτο λοιπόν το οποίο και απέρριψαν την ένσταση μου και ήταν η αιτία να σταματήσω την συνεργασία μου με το περιοδικό φωτογράφος, ήταν ένα εξώφυλλο του περιοδικού.

Το δεύτερο ήταν ότι με κατηγόρησε και για προσπάθεια να χακάρω η να συλλέξω ευαίσθητα δεδομένα αναφερόμενο σε ένα ling. Όταν το πάτησα για να μάθω και εγώ τι πήγα να χακάρω έκπληκτος είδα ότι αναφερόταν σε σελίδα του περιοδικού φωτογράφος με θέμα: "Ιπτάμενα φορέματα και ιπτάμενες εισπράξεις από την φωτογράφιση τους" και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.

Πάμε στις αναφορές χρίσης βίας.  Η πρώτη λοιπόν αναφέρεται σε ανάρτηση της ΕΡΤ!!! παρακαλώ, για έκθεση φωτογραφίας
Η δεύτερη ανάρτηση βίας αναφερόταν στο περιοδικό #photonet που συνεργαζόμαστε και είχε θέμα έκθεση φωτογραφίας.

Η επόμενη είναι μια αναφορά στον φωτογράφο Peter Beard που τον δείχνει σε στόμα κροκόδειλου.

Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι η ανάρτηση της δημοσιογραφικής ιστοσελίδας των Σερρών epilogestv, με θέμα βίντεο του καναλιού με θέμα την Κερκίνη, να θεωρηθεί ότι προάγει την βία.
Συμπέρασμα. Θα πρέπει μάλλον η #meta, και επ ευκαιρία γνωρίζετε ότι το ελληνικό «μετά» δεν αναγνωρίζεται από τα λεξικά πλέον γιατί έχει κατοχυρωθεί από την εταιρία meta και το ελληνικό δημόσιο και την κυβέρνηση να το έχει αποσιωπήσει και επιτρέπεται μόνο για εσωτερική κατανάλωση; Θα πρέπει λοιπόν η #meta, να αρχίσει στην πανέξυπνη νοημοσύνη να περνάει σελίδες και να αφήσει κατά μέρους τις ιδιαιτερότητες με εικόνες και λόγια, λέξεις και ότι άλλο σκαρφίστηκαν.

Όσο αφορά την ιστοσελίδα (#επιλογέςtv) κάναμε αμφότεροι ένσταση και την απόσυραν γρήγορα. Όλες οι άλλες, περιμένω.
Έχω όμως και έναν ενδοιασμό.

Μήπως κάποια κ(ο)αλόπαιδα ανταγωνιστές του καναλιού έχουν βάλει το δακτυλάκι τους ώστε να μας αποκλείσουν γιατί βλέπουν ότι ο κόσμος ζητά ποιότητα και όχι ρουφιανιλίκια και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι με αναρτήσεις βίντεο από το κανάλι τους που μαζεύει από δεξιά και αριστερά και με ξένα κόλλυβα κάνει κηδείες;
Λέω εγώ τώρα.

e-Mail: info@nikost.gr  
Επιστροφή στο περιεχόμενο